Juristen

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren overheidsjuristen die het fantastisch vinden om via ons landelijk netwerk in de publieke sector specialistische opdrachten uit te voeren. De meeste interim-juristen waar wij mee samenwerken hebben inmiddels ruime ervaring en kennis en willen deze inzetten om de opdrachtgever verder te helpen. Wij proberen je droomopdracht te realiseren door je te plaatsen bij een opdrachtgever die bij je past. Je juridische kennis en kunde zijn belangrijk maar je persoonlijke eigenschappen zorgen voor de uiteindelijke match. 

Ben jij de Master van de Meesters en op zoek naar een intermediair om je als specialist der specialisten te profileren in de juridische arbeidsmarkt? Meld je dan vrijblijvend aan door je CV te sturen naar sollicitatie@mastermeester.nl of je kunt je interesse kenbaar maken via het contactformulier.

Vind je het lastig om aan nieuwe opdrachten te komen of wil je dit een vast een onderdeel laten zijn/worden van je activiteiten als juridisch interim professional? Dan is wellicht een persoonlijk coachingstraject iets voor jou. (Salescoaching voor juristen)