Salescoaching voor juristen

Hoe kom ik aan nieuwe opdrachten? MasterMeester helpt je om commercieel succesvol te zijn vanuit je eigen kracht en met respect voor je opdrachtgever. Na deze coaching ben je zelfverzekerder tijdens commerciële gesprekken en bezit je concrete handvatten die direct toepasbaar zijn op je dagelijkse praktijk.

Deze sales coaching is speciaal gericht op juridisch professionals die graag willen leren hoe ze nieuwe opdrachten kunnen verwerven op manier die prettig en natuurlijk aanvoelt.
Afhankelijk van de vraag bieden wij een traject van 5 sessies aan:

  1. Analyse van jezelf: Wie ben jij, wat zijn jouw unieke kwaliteiten? Wat is je droomopdracht? Wat zijn ontwikkelpunten ten aanzien van commerciële vaardigheden?
  2. Analyse van jouw markt. Wie zijn je huidige opdrachtgevers en op wie ga je je richten? Wat speelt er in jouw markt en wat zijn de behoeften en wensen van jouw doelgroep.
  3. Ontwikkelingen van jouw elevatorpitch: samen oefenen en formuleren.
  4. Opstellen van persoonlijk actieplan: Wanneer ga je wat doen?
  5. Evaluatie en feedback: eindgesprek

De coaching sessies zijn gesprekken van 1,5 uur waarbij de juridisch professional samen de stappen 1/5 doorloopt. De uit te voeren acties worden voorzien van een concrete planning en worden uitvoerig geëvalueerd om de kans op succes te vergoten. Deze gesprekken vinden plaats in de mooie bosrijke omgeving van Bilthoven aan de prof. Bronkhorstlaan 10 gebouw 86. Je kunt je aanmelden via anooijen@mastermeester.nl of bellen op  06-46624673.

Begin vandaag aan je succes van morgen!

brochure salescoaching